fargetstripe
logo-ny

Din totalleverandør av lakksystemer og bilpleie

multilakk

Aktuelt

lakkspesialisten multilakk ppg 3m
2016-01-05
Lakkspesialisten kjøper Multilakk
Lakkspesialisten har kjøpt Multilakk som er markedsledende innen lakk og industrimateriell i Rogaland, Haugesund og Haugalandet.

Vår felles visjon om å blir enda større er nå en realitet. Vi ønsker å trygge våre posisjoner markedet.

Oppkjøpet er en del av Lakkspesialisten og Multilakk sin strategi om ytterligere vekst. Dette oppnår vi sammen ved å øke tilgjengeligheten, kutte kostnader og blir enda mer effektive og konkurransedyktige.

Dette oppkjøpet ...

Les mer
tor vestly bilpolering julekos multilakk rupes meguiars autoglym lakkrens billakk ppg
2015-12-10
Julekos
Kjenner du noen som fortjener en polering av bilen sin ?
Følg linken: www.facebook.com/Multilakk-HQ-184545578231591/?ref=hl
Den heldige vinneren ble Varaordfører i Sandnes kommune, Pål Morten Borgli

 

Les mer
bigfoot rupes sort-bunn hvit-logo multilakk ppg billakk bilpleie meguiars autoglym milwaukee polering
2015-11-30
Rupes Bigfoot Poleringsmaskiner
3 av våre selgere har gjennomgått spesialtrening hos Rupesfabrikken i Milano(Italia). Vi har fått utmerkelsen "Bigfoot System Specialist". Det er det ikke mange som har.
Dette gjør at du kan være trygg på at veiledningen vi gir deg er i tråd med Rupes sine anbefalinger.

Spør oss om hvorfor Bigfoot maskinene er så gode og lette å arbeide med !

Les mer
2015-11-30
Selaclean Iron X-it
Vi må gi dette produktet terningkast 6.

Jernholdige partikler setter seg ofte i lakken og skaper en etsende forbindelse som henger fast i lakken. Dette kommer ofte fra bremseskiver og bremseklosser og piggstøv, hvor små partikler kommer med stor fart og høye temperaturer og "brenner" seg fast lakken. Tar du på lakken så kjennes det ut som "nupper", spesielt nederst på bilen. Det er viktig å få fjernet disse partiklene da det kan forårsake rust. Selaclean Iron X-it fjerner dette le...

Les mer
2015-10-30
Sprøytekabin
Spanesi electra helelektrisk sprøytekabin.

Her har Spanesi lansert en meget effektiv sprøytekabin. Denne har en 10 tommer stor touch skjerm interface som gjør enheten enkel i bruk, med mulighet for å hente ut tidsbruk samt data til utregning av jobb kostnader. 

Her kan du også få fjernstyring via din tablet eller smart telefon. Utmerket innvendig belysning (finnes også med LED) samt 57 IR lamper i tak, sider og bak. Her får du muligheten til og velge spesifike varme...

Les mer
2015-10-28
Ny Primer DP6000
PPG forbedrer nå tilbudet sitt på grunninger med lanseringen av DP6000 2K RapidPrimer surfacer. DP6000 er utviklet ved hjelp av nyeste teknologi og kombinerer raske prosesser, enkel bruk og et fremragende utseende.

Denne overflategrunningen fås i tre grånyanser som bidrar til å optimere hver topplakkfarge. Den gjør det mulig for verksteder å jobbe raskere, øke produktiviteten og forbedre prosesstider og effektivitet, takket være den korte tørketiden ved ettlags påføring. 
<...

Les mer
2015-10-28
3M Lakkorrigeringskit
3M sitt fleksible slipepapir og fleksible slipeklosser samlet i ett kitt. 3M er kjent for høy kvalitet.

Nå får du settet som er etterlengtet av billakkerere hos oss.

Alle prosesser samlet i et og samme kitt.

5 forskjellige korninger og utforming.  Håndholdte klosser som er enkle å bruke.
Med disse klossene kommer du lett til på vanskelige steder.

Til fjerning av støv, ugjevnheter og struktur.
...

Les mer
2015-05-04
Bilpleieskolen - Kurs 20.mai 2015
Vi er i høysesong for blanke og rene biler, og viser deg gjerne hvordan du kan oppnå et perfekt resultat ved bruk av våre profesjonelle Autoglym-produkter. Vi har noen ledige plasser på vårt populære bilpleiekurs, onsdag 20. mai 2015, hvor det vil bli gitt en grundig innføring i profesjonell bilpleie.

Kursinnhold:
Motorvask
Utvendig vask, inkludert døråpninger etc.
Felg og Dekk
Interiør
Lakkfinish

Kurset holdes i Autoglym sine loka...

Les mer
2015-04-24
Spot - Smart Repair Kurs 8.MAI 2015
Mål for kurset:
Med spot repair metoden kan du raskt og rimelig utbedre småskader som riper, små bulker eller steinsprut på biler. I løpet av kurset blir den spesielle teknikken delt inn i sine enkelte arbeidsoperasjoner, og det blir øvd intenst på praktisk bruk.

Målsetting:
Lakkeringsbedriften kan utvide sin portefølje innenfor reparasjonslakkering og dermed utnytte kapasiteten i bedriften bedre.

Emner som behandles:
2014-12-01
Nilfisk Alto Neptune 4-50 Fax - Kampanje - Kr.26 490,- / Leie pr mnd. 810,- (36mnd)
Pumpetrykk 190
Varmt vann
Vaskekraft 5,0
Vannmengde 960 l/t
Automatisk start / stopp
Ergo 2000 m/svivel
Ergo hurtigkoblinger 
Rengjøringsmiddel tank
15 meter slangetrommel
Vi har også alt av tilbehøret til vaskere!
Til bilverkstedet, bilvask, landbruket, industrien, lastebilverkstedet etc.
 

Les mer
2014-10-29
Nyhet! Clay Pute
Fjern urenheter lettere og hurtigere. Bruk Clay Pad/puten sammen med Clay Spray for å få en skånsom men effektiv fjerning av urenheter som "piggstøv", tjære, asfaltflekker eller insekter.

Puten kan brukes for hånd eller med eksentrisk poleringsmaskin. Meget effektiv.

Les mer
2014-10-29
Alltid rene puter !
Å alltid ha rene puter under lakkrens og polering er vanskelig! Men ikke nå lengre. Med disse nye putene som er mye tynnere en vanlige puter kan du alltid ha rene puter for hånd.

Du bruker en mellom pad som ikke er i kontakt med rensemiddel eller voks. Fresh Pads er laget av "memory foam" og er vaskbare. De vil ikke absorbere så mye rensemiddel eller voks som en vanlig pad vil. En vanlig pad er mye tykkere og absorberer mer og er også vanskeligere å vaske å tørke før den brukes ig...

Les mer
2014-10-02
Se vår nye promo video.
www.youtube.com/watch?v=EHYXxurQVYY

Les mer
2014-09-25
Kaffeavtalen
I dag har vi ca 85 kaffemaskiner ute hos våre kunder. Dette er en kjempegrei avtale for våre kunder. Hos oss betaler du ingenting for leie av maskinen. Du betaler bare for det du drikker. Hver kaffepakke holder til ca 200-250 kaffekopper. Gjennom mange år har vi samarbeidet med Friele. Vår påstand er at kaffeavtalen vil sikre god kaffe for våre kunder og deres ansatte m.m.

Kaffemaskinen er nermest helt vedlikeholdsfri. Det fine med maskinen er at du tapper opp den mengden med kaff...

Les mer
2014-09-25
Slipevogn med støvavsug og slipemaskin
Alt på en plass. Mirkas populære ART-vogn, som også har mange andre bruksområder, finnes nå tilgjengelig med nyutviklede funksjoner. Forbedringene er at ART-vognen har fått større hjul, stødige holdere til slipemaskinene og har byttet farge til svart.

Mange bruker idag luftdrevne slipemaskiner som verktøy. For å kunne bruke luftdrevet verktøy må du ha god og rikelig med luft. Kompressorene koster ofte mye å krever en del vedlikehold. Kompressorene suger også mye strøm.


Les mer
2014-09-19
Ipad og Scanning av varer
Vi har i ca 1 år prøvd ut scanning av varer, label, etiketter med Ipad og Scanner som verktøy. Dette har vi funnet ut er ganske effektivt for både oss og våre kunder. Et effektivt system når den faste varebestillingen tas. Effektiv varetelling. Selgeren vet hvor mange enheter kunden skal ha bare med et tastetrykk. Etter bestillingen er gjort så sendes bestillingen inn til vårt lager for pakking. Ingen mellomledd, ingen unødig ekstra notater. Nå er alle våre selgere utstyrt med Ipad og Scanner. S...

Les mer
2014-09-06
Envirobase High Performance®
Envirobase®-baselakk, High Performance (HP) er en rask og brukervennlig vannbasert baselakk som gir en perfekt fargetilpasning - hver gang.

Med en palett av normalfarger, aluminium, metallicnyanser, perlenyanse og farger med spesialeffekter, som alle utnytter de mest moderne pigmentene og som er fullstendig i tråd med gjeldende og fremtidige *OEM-trender(*bilfabrikkanten), er verkstedene utrustet med en fargenøyaktighet som er uten sidestykke.

Våre ...

Les mer
2014-09-02
Kurs og opplæring
Sammen med PPG kjører vi mange typer kurs, praktiske øvelser, til praktisk arbeid. Basert på dette mottoet har vi satt sammen kursprogrammet for 2014.

Vi mener at en løpende etterutdannelse av medarbeiderne bidrar til en økonomisk stabilitet i virksomheten.

Den nyeste kunnskapen samt kjennskap til nye materialer og forarbeidsteknikker er avgjørende kompetanse i et sterkt konkurransepreget marked. Etterutdannelse og verdsetting av medarbeidere som er faglig sterke og...

Les mer
2014-09-02
Kurs og opplæring
Sammen med Hagmans Academy tilbyr vi opplæringsprogrammer for lakkerere, opprettere, teknikere, workshops og skoler.

Målet med kurset/opplæringen er å øke kunnskap, kvalitet og lønnsomheten av skade reparasjoner og mindre maling arbeid (Spot Repair / Smart Repair).

Kursene som vi tilbyr er en god blanding av teori og praktisk arbeid i anlegg som er tilpasset for å oppnå de beste resultatene.

Det er et tankekors at det er mange småskader der ute i vår ...

Les mer
2014-09-02
Kurs og opplæring
Bilpleiekurs for proff og nybegynner. 1 og 2 dagers kurs.

Sammen med Meguiars tilbyr vil en fullstendig gjennomgang og opplæring innenfor bilpleie, klargjøring, økonomi etc.

Ta kontakt for kursplan og tidspunkt: post@multilakk.no

Les mer
2014-09-02
Kurs og opplæring
Sammen med Autoglym har vi gjennom flere år holdt kurs i bilpleie. Kursene er åpne for alle og er det behov for tilpassede kurs, finner vi en løsning på dette.

Kursene holdes på Haslum i Bærum(Oslo). Etter nærmere avtale kan vi også tilby bedriftsinterne kurs.

Kursets innhold
 
  • Grunnleggende innføring og forståelse av produkter
  • Informasjon og veiledning om kjemikalier
  • Arbeidspraksis under veiledning
    Les mer
2014-09-06
Industrilakk
I vårt industrilakksystem ønsker vi å nevne 2K sinkrik epoksyprimer, som er en organisk sinkprimer basert på polyaminherdet epoksyprimer kombinert med metallic sinkpulver.

Den har et høyt innhold av metallic sinkpulver (mer enn 80 % av vekten av det tørre laget) og brukes i kombinasjon med andre Selemix produkter mellomlag og en rekke forskjellige Selemix akryl/polyuretan-topplakker for å sikre best mulig overflatebeskyttelse i industrielle miljøer.
Den sinkrike epoksyprime...

Les mer
2014-09-01
Nytt slipepapir i vårt system
Introduksjon av 3M Cubitron II Multihull Sliperondell revolusjonerer slipeteknologien.
Sliper 30% raskere enn premium rondeller.
Varer opp til dobbelt så lenge.
Holder samme hele rondellens levetid.


 

Les mer
2014-09-02
Saphir Plateskrue med pakning
Som leverandør av skruer og festemateriell så står SAPHIR og Super-SAPHIR borskruer i stål zink og rustfritt stål A2 i sentrum for bygg og anlegg.

Borkapasiteten er inntil 12,0 mm i stål St 37, lengden inntil 195 mm, med og uten tettningsskive/pakning, blank eller lakkert. Finnes også med TORX.

Leveres i alle farger.

Les mer
2014-09-01
Ny 32mm Slipemaskin AOS130NV
Vi presenterer en ny vinklet pneumatisk oscillerende slipemaskin, MIRKA AOS130NV 32MM OSC 3,0 MM 8500rpm. Den er tatt frem for punktreparasjoner og leveres med 3 stk. 32mm underlagsplater. Underlagsplaten festes med et så kalt «quick lock system» lik som er på ROS150NV. Festet kan endres til ¼ gjenger, og underlagsplaten og skruene inngår ved kjøp av maskinen. AOS130NV kun oscillerer, noe som gir en fin overflate og som gjør at objektet blir lettere å polere. AOS130NV er ment for OEM- ART- og TR...

Les mer
2014-09-03
Konstruksjonslim, fugemasse og tettningsmasse
Visste du at Multilakk er leverandøren av konstruksjonslim til alle de nye fasadeplatene på Sørlandssenteret ( www.sorlandssenteret.no ).

Med våre beste samarbeidspartnere, leverandører og selvfølgelig kunden kom vi frem til det beste alternativet for å slippe å bruke for mange skruer på disse carbonplatene.
Som dere ser på bildet er platene ganske store. Det er derfor viktig at limemassen som brukes er av beste kvalitet når plat...

Les mer
2014-09-01
Ergonomisk arbeidsstol
Lei av å ødelegge knærne. Lei av å ha vondt ?
Med denne ergonomiske justerbare stolen sitter du godt. God arbeidsstilling til nesten alle jobber.
Ta vare på din helse. Kjøp denne... du vil blir fornøyd.

Les mer
2014-09-04
Lakkvegg, Sprøytevegg eller avtrekksvegg
Vi kan tilpasse lakkvegg, avtrekksvegg eller sprøytevegg til lakkrom etc.

Dette utstyret blir levert med lys, vifter, styringsskap, filtervegg og viftesystem. CE-godkjent utstyr.

Enkelt å montere !

Les mer
2014-09-01
Toyota godkjenner matte klarlakker fra PPG til LEXUS-reparasjoner på verdensbasis.
Toyota har på verdensbasis godkjent bruk av ny klarlakkteknologi av merken PPG® for billakkreparasjoner på deres nye supersportsbil, Lexus LFA. De godkjente PPG klarlakkene D8113, er de første som oppfyller Toyotas strenge spesifikasjonskriterier for den karakteristiske matte svarte finishen til denne eksklusive bilen, som i USA koster 400 000 dollar.

Original matt finish, spesielt svart, er ekstremt vanskelig å gjenskape med standard klarlakker og matteringsmidler. PPG Automotive...

Les mer
2014-09-01
Mirka Slipemaskin ROS2-850CV Ø200mm 5,0
Ny Osilerende Ø200mm Slipemaskin pneumatisk(luftdrevet, ergonomisk utformet, bruker, kompositt og lav vekt, kraftig, balansert, bunnplate, grep, inkludert.

Også tilgjengelig i dimensjonene 77 mm, 125 mm og 150 mm

Tilgjengelig fra våre lager i Stavanger, Sandnes og Haugesund.

Les mer
2014-09-01
PPG D8115 Matt klarlakk og D8117 Semi-Gloss klarlakk
Den økende populariteten til fasjonable matt finish betyr at etterspørselen etter matt OEM lakkreparasjoner er økende.

I 2008 lansert PPG D8113, som ga en løsning for reparasjon av kjøretøyer ferdig helt i en veldig matt klarlakk. Etter dette lanserer PPG  to dedikerte produkter med lav glans - D8115 Matt klarlakk og D8117 Semi-Gloss Clearcoat.

Disse nye klarlakkene kan anvendes alene eller blandes sammen for å oppnå et stort utvalg av sluttglansnivåer, noe som gir ...

Les mer