fargetstripe
logo-ny

Din totalleverandør av lakksystemer og bilpleie

banner-underside
2014-09-06
Industrilakk
I vårt industrilakksystem ønsker vi å nevne 2K sinkrik epoksyprimer, som er en organisk sinkprimer basert på polyaminherdet epoksyprimer kombinert med metallic sinkpulver.

Den har et høyt innhold av metallic sinkpulver (mer enn 80 % av vekten av det tørre laget) og brukes i kombinasjon med andre Selemix produkter mellomlag og en rekke forskjellige Selemix akryl/polyuretan-topplakker for å sikre best mulig overflatebeskyttelse i industrielle miljøer.
Den sinkrike epoksyprimeren 2.704.0480 leveres i riktig blandingsforhold mellom primer og herder.

Ønsker du høy korrosjonsbeskyttelse i rett ISO-standard så har vi produktene.

Fakta om Selemix Industrilakk system:

SELEMIX omfatter en serie konsentrerte kvalitetsfargebaser og et bredt utvalg av bindemidler. I kombinasjon utgjør disse komponentene et lakksystem som er skreddersydd for dine spesifikke krav til ytelse, kvalitet og kostnad.

Sammen med tradisjonelle løsemiddelbaserte produkter har SELEMIX utviklet alternative vannfortynnbare lakker for alle typer metallflater, i samsvar med EUs VOC-direktiv om begrensning av utslipp av løsemidler.

SELEMIX tilbyr ikke bare overlegen fleksibilitet ved lakkering av nesten ethvert underlag, men også et enormt utvalg av fargekombinasjoner og fremragende fargenøyaktighet. De tilgjengelige reseptene dekker alle ledende, internasjonale fargestandarder samt en rekke industrielle og offentlige fargereferanser.

Den enkelte farger er spesielt sammensatt innenfor hver av de fire største kjemiske familiene, nemlig epoxy, polyuretan, syntetisk og cellulose. Disse individuelle reseptene sikrer førsteklasses fargenøyaktighet, uansett hvilket resultat du ønsker å oppnå.

SELEMIX støttes av en rekke avanserte fargestøtteverktøy, for eksempel spektrofotometer, fargevifter av høy kvalitet og en komplett nettbasert fargetjeneste.