fargetstripe
logo-ny

Din totalleverandør av lakksystemer og bilpleie

banner-underside
2016-01-05
Lakkspesialisten kjøper Multilakk
Lakkspesialisten har kjøpt Multilakk som er markedsledende innen lakk og industrimateriell i Rogaland, Haugesund og Haugalandet.

Vår felles visjon om å blir enda større er nå en realitet. Vi ønsker å trygge våre posisjoner markedet.

Oppkjøpet er en del av Lakkspesialisten og Multilakk sin strategi om ytterligere vekst. Dette oppnår vi sammen ved å øke tilgjengeligheten, kutte kostnader og blir enda mer effektive og konkurransedyktige.

Dette oppkjøpet vil styrke Multilakks posisjon i markedet.

Fakta - Lakkspesialisten har 37 ansatte. I 2014 omsatte Lakkspesialisten for ca NOK 115mill i Norge fordelt på 3 avdelinger i Norge.
Multilakk har 11 ansatte og omsatte for ca NOK 30mill fordelt på sine 2 avdelinger i Rogaland og Haugesund.
I 16 år har Multilakk samarbeidet med Lakkspesialisten om produktagenturer og vareleveranser.

Vi ser virkelig frem til å komme inn i et større selskap som leverer løsninger, produkter og tjenester som kompletterer det vi allerede tilbyr våre kunder.

Som en del av Lakkspesialisten får vi muligheten til å levere helhetlige løsninger til et marked som har stadig større fokus på effektivitet og kostnadsredusering.

Positivt for kundene - Multilakk er en viktig brikke i å styrke og utvide tjenestespekteret til våre eksisterende kunder og nye kunder som det satses på i disse dager.
Kundens betingelser blir bedre og trygges i en konkurranseutsatt bransje.

Multilakk blir værende i Lundegeilen 10 på Ganddal og Multilakk Haugesund blir værende i sine lokaler i Norevegen. (www.multilakk.no)

Administrasjon, økonomi, regnskap og fakturering vil bli flyttet til Lakkspesialisten sitt hovedkontor i Bergen. (www.lakkspesialisten.no)

Noe av det viktigste med oppkjøpet er menneskene som jobber der og kompetansen de har.

Det aller meste forblir akkurat som før men vi vil bli sterkere og mer rustet for fremtiden.

Leverandører- Vi fortsetter det gode samarbeid. Noen innkjøp vil bli samlet for å kunne oppnå bedre betingelser. Leverandøren skal forholde seg til innkjøp/bestillingen hvis ikke annen informasjon er gitt.

For mer informasjon kontakt: Lakkspesialisten AS: Ole Petter Mortensen, daglig leder, tlf.:+47 55154159, e-post: olepetter@lakkspesialisten.no, eller Multilakk AS: Ove Eikeskog, daglig leder, tlf.:+47 99554422, e-post: ove@multilakk.no