fargetstripe
logo-ny

Din totalleverandør av lakksystemer og bilpleie

banner-underside
2015-10-28
Ny Primer DP6000
PPG forbedrer nå tilbudet sitt på grunninger med lanseringen av DP6000 2K RapidPrimer surfacer. DP6000 er utviklet ved hjelp av nyeste teknologi og kombinerer raske prosesser, enkel bruk og et fremragende utseende.

Denne overflategrunningen fås i tre grånyanser som bidrar til å optimere hver topplakkfarge. Den gjør det mulig for verksteder å jobbe raskere, øke produktiviteten og forbedre prosesstider og effektivitet, takket være den korte tørketiden ved ettlags påføring. 

Den hjelper også med å spare strøm fordi den ikke krever ovnstørking. Etter kun én time vil grunningen være tørr og klar til sliping, og dette reduserer dermed tørketiden med mer enn halvparten sammenlignet med andre primere.

Men den raske tørketiden til DPG6000 oppnås allikevel ikke på bekostning av et flott utseende og gode resultater. Denne grunningen har en god filmtykkelse og fremragende sliperesultater som gir et enestående sluttresultat ved alle lakkeringsarbeid.

Denne nye grunningsplattformen bruker den samme herderen som premium- klarlakkene, primerne DP4000 og DP5000 og UHS DG for å gi en kompakt serie, noe som også er med på å reduserer varebeholdningen.

Den nye overflategrunningen DP6000 er derfor et produkt skapt for å hjelpe verksteder med å redusere prosesstider, energikostnader og varebeholdning. I tillegg er den enkel å påføre og gir fremragende sluttresultater. DP 6000 ble utviklet for å redusere det totale nedetid og øke verkstedets effektivitet.

Den bruker samme herder (D8302) som alle premium klarlakk i PPG-serien, DP4000 og DP5000 primere og UHS DG, noe som gir en komplett og kompakt utvalg.

DP6000 er en 2K HS akryl primer filler, tilgjengelig i tre nyanser av grått, som er beregnet for bruk under Deltron® UHS Progress eller Envirobase® High Performance baselakk.