fargetstripe
logo-ny

Din totalleverandør av lakksystemer og bilpleie

banner-underside
2014-09-01
PPG D8115 Matt klarlakk og D8117 Semi-Gloss klarlakk
Den økende populariteten til fasjonable matt finish betyr at etterspørselen etter matt OEM lakkreparasjoner er økende.

I 2008 lansert PPG D8113, som ga en løsning for reparasjon av kjøretøyer ferdig helt i en veldig matt klarlakk. Etter dette lanserer PPG  to dedikerte produkter med lav glans - D8115 Matt klarlakk og D8117 Semi-Gloss Clearcoat.

Disse nye klarlakkene kan anvendes alene eller blandes sammen for å oppnå et stort utvalg av sluttglansnivåer, noe som gir en lett å bruke og fleksibel løsning for å passe hvilken som helst OEM matt finish.

For eksempel kan D8115 brukes til å reparere den fulle matt finish, eller blandet med D8117 for å oppnå et komplett utvalg av lav glans OEM ferdig.

Blandingsforholdet er enkel, og siden begge produktene har samme aktiveringsgrad og herder kan de bli blandet i hvilket som helst forhold som kreves og enhver variasjon fra kjøretøy til kjøretøy.

En annen fordel med disse klarlakker er at de kan gi rom for basefargeblanding. Det er ingen risiko for kant til kant fargevariasjoner sammenlignet med den originale lakken og klarlakk kan påføres på et passende bruddlinje for å muliggjøre en perfekt match til perfekt glansnivå.

D8115 og D8117 er både lett å bruke, og å denib eller fjerne skitt. De kan påføres i løpet av stiv plast, uten behov for spesielle tilsetningsstoffer, og gir en hard og slitesterk overflate.