Covid informasjon

Covid informasjon fra Multilakk

Multilakk har innført flere gode tiltak for å begrense smittespredningen av Coronaviruset!

Vi gjør alt vi kan for å gi deg så god service og tilgjengelighet som mulig, og samtidig ta vare på våre ansatte. De viktigste tiltakene vi har innført er økt fokus på forebyggende tiltak som reduserer risikoen for luftveisinfeksjoner.

Kundebesøk

Vi oppsøker ofte kunder for å utføre vareleveringer, salgsoppdrag og opplæring.  Det er derfor viktig å ta hensyn til den situasjonen vi er oppe i til hver en tid og hvilke råd som til enhver tid gis fra myndighetene. Vi følger rådene og har rutiner for å vaske hender og har sprit, hansker og maske lett tilgjengelig for hyppig bruk. Så lenge det ikke er påvist eller mistanke om smitte hos Multilakk eller kunde skal det ikke være noe i veien for å gjennomføre oppdraget som normalt. Vi unngår håndhilsning og alle typer for berøringer.  Vi gjør det vi kan for å holde minst 1 meter avstand. Vernemaske og hansker brukes om nødvendig. Alle oppdrag vil bli risikovurdert fortløpende og man skal også spørre kunden om det er mistanke om smitte der oppdraget skal utføres.

Generelt

Multilakk vil til hver tid forholde seg til reglene fra folkehelseinstituttet. Opplever våre ansatte forkjølelseslignende symptomer skal de være hjemme til de har hatt en dag uten symptomer og er friske. Det er internt satt opp plakater som kontinuerlig minner våre ansatte på våre hygieneregler. Det er innført strengere bruk av verneutstyr. Det er ikke lov å låne verktøy som for eksempel pakketapedispenser av hverandre. Fellesverktøy skal vaskes og desinfiseres etter bruk. Håndvask med såpe og vann før og etter pauser og toalettbesøk, og god hostehygiene. Våre ansatte får ikke arrangere felles lunsjer med mindre avstand enn 1 meter til hverandre.

Vi håper på forståelse for at situasjonen er krevende men vi står på for å hjelpe deg/dere så godt vi kan. 

For informasjon ta kontakt på post@multilakk.no eller ring 99554422.