fargetstripe
logo-ny

Din totalleverandør av lakksystemer og bilpleie

banner-underside

Om Multilakk

promo video multilakk milwaukee ppg autoglym meguiars panasonic tool verkt%c3%b8y kraftwerk hagmans 3m mmm lakksystemer
Multilakk PROMO VIDEO
02.11.2015
 
brosjyre multilakk ppg kraftwerk plasti dip plastidip 3m mirka tengtools sealey verkt%c3%b8y tools toolstore luna meguiars autoglym
Presentasjonsbrosjyre
18.09.2014
 

Vi leverer alt fra lakk til Bil, Lastebil, Mc, Custom, Båt, Fly, Tre og Industri.

Multilakk har distriktets største vareutvalg og vi leverer alt av lakksystemer og forbruksmateriell til lakkering, mange typer industrimateriell, verktøy og verneutstyr.
 
Vi leverer til lakkverksteder, bil- og karosseriverksteder, kommuner, entreprenører, industribedrifter og både off-shore og on-shore relatert virksomhet i Rogaland.

Multilakk har ene-agentur på flere kjente lakkmerker av høy kvalitet. Med noen av verdens ledende lakkprodusenter i ryggen gjør at vi er trygge på hva vi holder på med.
Dette skaper trygghet for deg som kunde.

Flere og flere bedrifter, kommuner og entreprenører velger å benytte seg av oss og våre produkter og tjenester.  Hos oss får du topp service og uslåelig kvalitet, samt et stort lager slik at vi kan yte deg øyeblikkelig assistanse. 

Velkommen til oss, vi lover å ta vare på deg som kunde !

Med noen av verdens ledende lakkprodusenter i ryggen gjør at vi er trygge på hva vi holder på med. Dette skaper trygghet for deg som kunde. Produktsidene våre er under utarbeidelse, men etterhvert skal hele produkt spekteret vårt legges ut på nett og da håper vi du finner det du leter etter. I mens ligger vår katalog på hovedsiden.
web10