20år med støvfri sliping.

Multilakk har jobbet i over 20år med Mirkaprodukter.

I to tiår har Mirka vært i forkant av støvfri sliping, takket være en oppfinnelse som revolusjonerte arbeidsplasser over hele verden. 

Ved å utvikle et slipemateriell som har en nettstruktur i stedet for en konvensjonell papirstøtte, kunne Mirka introdusere ekstremt effektiv fjerning av støv på verktøy som forbedrer både arbeidskvaliteten og arbeidsmiljøet. Vi kalte rett og slett det nye slipemateriellet Abranet.

Produsert med patenterte teknologi sikres det at et slipepartikkel aldri er mer enn 0,5 millimeter fra et støvavsugshull. Dette betyr at slipekornene er i stand til å beholde sin skjærekraft og det resulterende støv er trygt fjernet. Abranet er svært motstandsdyktig mot støvpiller og tilstopping, og det blir lett renset for å sikre optimal bruk, ut av hvert slipemateriell. Alle grovheter gir gode resultater, og den opprinnelige Abranet og dens mange versjoner er best kombinert med Mirkas effektive og ergonomiske elektroverktøy og støvsugere. Nye versjoner av Abranet fortsetter å bli utviklet og patentert.

Mirka Deros 650CV er en pålitelig maskin.

DEROS elektrisk slipemaskin brukes av tusenvis proffer.

Den er ergonomisk og er den letteste elektriske slipemaskinen på markedet. Lave vibrasjonsnivåer jevnført med andre slipemaskiner på markedet. Måler vibrasjoner slik at du unnviker den type av langvarig eksponering, som kan være skadelig. Appen myMirka gir deg verdien i realti.

Deros har en mykstartfunksjon, en innebygd elektronisk motorbrems og en myk, lettbetjent spak for å kontrollere motorhastigheten. Takket være den svært effektive børsteløse motoren har Mirka Deros rikelig med kraft slik at du får jobben gjort raskt. Den innovative designen til den børsteløse motoren betyr at det er få slitedeler, og dermed krever maskinen lite vedlikehold samtidig som den er svært pålitelig og har lang levetid. Maskinen har en smart Bluetooth-tilkobling.

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Les også
Legg til ny handleliste