Det nye spektrofotometeret Genius iQ

Spektrofotometer eller måleapparat for lakk. Standox Genius IQ virker !

Et sprang forover innen perfekt fargebehandling – Velkommen til fremtidens spektrofotometer.

Kunde som bruker Standoblue: «Vi ser helt klart at Genius IQ gjør en forskjell når du skal finne god fargematch»

Vi omdefinerer hva som er mulig innen fargematching.

Ved hjelp av toppmoderne teknologi og avansert design setter det helt nye spektrometeret Genius iQ nye standarder for fargematching. Kombinasjonen av den innovative Standowin iQ-programvaren og en wi-fi-forbindelse gir deg bedre resultater – raskere og mer praktisk enn noensinne.

Egenskaper

Banebrytende teknologi

Den avanserte teknologien i Genius iQ er ekstremt rask og nøyaktig og den blir bedre og bedre dag for dag etter som teknologien er i stadig utvikling. Sammen med Standowin iQ-programvaren bruker den over 100 000 kontinuerlig oppdaterte fargeformler for å gi deg presis fargematching hver gang. Den sjatterer og nuanserer til og med fargen automatisk og måler finish-effekten, slik at du får en komplett formel med det samme.

Banebrytende teknologi

Den avanserte teknologien i Genius iQ er ekstremt rask og nøyaktig. Sammen med Standowin iQ-programvaren bruker den over 100 000 kontinuerlig oppdaterte fargeformler for å gi deg presis fargematching hver gang. Den sjatterer til og med fargen automatisk og måler finish-effekten, slik at du får en komplett formel med det samme.

Wi-fi-forbindelse

Med wi-fi deler Genius iQ øyeblikkelig fargedata med alle som måtte trenge det i teamet ditt – enten de bruker en stasjonær eller bærbar PC, nettbrett eller til og med smarttelefon. På den måten kan arbeidsgangen effektiviseres dramatisk.

Innovativ design

Genius iQ er lett å bruke og mye mindre og lettere enn tidligere modeller. Lyssterke skjermer og klare ikoner gjør bruken utrolig intuitiv, og det trenges knapt opplæring for å komme i gang. Fargekodede lysdioder gir også øyeblikkelig tilbakemelding på status, slik at du alltid har full kontroll.

Liten, med enkel håndtering

Genius iQ er betydelig mindre enn andre fargelesere, slik at den lett kan betjenes med én hånd.

Spesielle funksjoner

«Genius iQ er den eneste enheten som også måler finish-effekt, inkludert perlemoreffekt og glitter for å gi en komplett formel.»

«Fullfarge-høyoppløsningsskjerm som automatisk kan vippes 180 grader – praktisk til bruk på områder som er vanskelig tilgjengelige. Den har en berøringsskjerm som kan brukes med eller uten hansker

«Kan brukes hvor som helst for å optimalisere arbeidsgangen. Wi-fi-tilkoblingen betyr at du kan overføre data til Standowin iQ-programvaren umiddelbart.«

«Genius iQ har en magnetisk støvplate som beskytter sensorlinsen og som også gjør at beskyttelsesdekselet kan plasseres på metalloverflater slik at det ikke forsvinner.«

«Lade-/dokkingstasjonen holder enheten oppladet og lagret på en ryddig måte og sikrer at de oppladbare batteriene alltid er klare til bruk.«

«Den leveres også med en pekepenn som brukeren kan bruke ved behov.«

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Les også
Legg til ny handleliste