Syrox Billakksystemer fra Multilakk

Syrox er et brukerfokusert lakksystem som er utviklet til alle typer lakkverksteder, av alle størrelser, som ønsker seg en tradisjonell, enkel, sikker og økonomisk arbeidsmetode som passer til alle verkstedforhold. I sentrum for Syrox finnes du som bruker.

Alt – fra den funksjonelle, spesialutformede emballasjen til det omfattende lettfattelige filmbiblioteket – fokuserer vi på å gjøre jobben din enklere. Påføringsteknikken er kjent, så du kan begynne å jobbe med en gang.

Ingen kompromisser. Kompakte lakksystemet fra Syrox har alt du kunne ønske deg, og ingenting du ikke ønsker.

Et komplett utvalg av tilleggsprodukter, aktivatorer og tynnere kan velges, i tillegg til grunning, baselakk og klarlakk.
Alt fungerer perfekt sammen, slik oppnår du gode resultater uten kompromisser, både når det gjelder farge og kvalitet.

Produktene er utviklet fra en europeisk teknologi som er produsert i Europa. Vi har tenkt forenkling under produktutviklingen, så du kan få jobben gjort raskt og nøyaktig, uten ekstra stress.

Over 70.000 blanderesepter. Det som gjør Syrox spesielt er den omfattende og imponerende fargekompetansen.

Som en del av Axalta Coating Systems har Syrox 150 år med erfaring fra lakkbransjen i ryggen, med blant annet en rask og nøyaktig fargetilpassingsteknologi.

Utvalget av fargeverktøy som Syrox-brukerne har tilgang til, skal hjelpe dem å matche farge første gang. De har rask nettilgang til de aller siste blandeformlene via fargesøkfunksjonen, med en database på over 70.000 blanderesepter.

Ikke noe mas, ikke noe stress. Vil du se hvor enkelt det er å bruke Syrox og oppnå flotte lakkeringsresultater? Sjekk vårt bibliotek med korte instruksjonsfilmer. Her viser vi deg hvert trinn i en lakkreparasjon, og informasjon om bruk av alle Syrox’ produkter og prosesser.

Du trenger ikke bruke tid på skolebenken, bare velg det emnet du helst vil se.

Alt du trenger, og ingenting av det du ikke ønsker. Som forventet fra Syrox.

Syrox fra Multilakk på 60 sekunder.
Syrox Klarlakk fra Multilakk
Syrox Fargescanner finner riktig farge
Syrox Primer, Grunningsprodukter

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Les også
Legg til ny handleliste