Tips og treningsvideoer fra Standox

Standox er et globalt og ledende lakkmerke til bilbransjen.

Pålitelige produkter som produseres i Wuppertal i Tyskland. Våre tjenester og profesjonell støtte gjør at kundene kan være sikre på å oppnå den beste kvaliteten, hver gang, raskt og nøyaktig.

Takket være omfattende godkjenninger fra en rekke bilprodusenter, kontraktører, utleiere og forsikringsselskaper, kan Standox`s godkjente verksteder legge til rette for viktige arbeidstilbydere.

Standox sikrer at kundene er klare for framtiden digitalisering med sine toppmoderne verktøy.

Standox er det beste valget for det proffesjonelle lakkverkstedet.
Standox gir resultater med topp kvalitet, hver gang.
Standox er digitalisert for alltid å være klar for framtiden.
Standox gir tilgang til arbeidstilbydere og relevant bransjeerfaringer.

Matt klarlakk

Matt finish og matte overflater er enormt populært. Spekteret av glansnivåer er veldig varierentde.

Da OEM Matt-ferdige kjøretøy først dukket opp, var de mer halvmatte eller satengfargede i utseende, og for noen bilprodusenter er dette fortsatt tilfelle.

Retningen som vi ser nå har imidlertid beveget seg mot overflater som er flatere med mye lavere glansnivåer sett på de nyeste bilene fra visse bilmerker.

Det sier seg selv at også utfordringene og kravene til en maler vokser når man arbeider med disse finishene.

For å støtte deg når du utfører slike spesialreparasjoner, har vi utviklet det nye Standox Matt Clear System for deg som gir enklere og pålitelig behandling og mer konsistente «riktige førstegangsresultater».

Hvordan håndtere EL-biler

Hvordan håndterer lakkeringsverksteder reparasjonsprosessen for elbiler? Hva er deres største utfordringer og hvordan håndterer de dem?
Standox tekniker besøkte et elbil-godkjent verksted for å lære mer. Sjekk det ut !

Utflekking og Polering av klarlakk

Tips og fremgangsmåte når du skal flekke ut med Performance Clear K9590. 

Denne videoen tar også for seg etterpolering av utflekksoner.

Plastprimer, Xtreme hurtighet

Drivkraften til å forenkle og forbedre produktsystemene våre er en utfordring som vi fortsetter å glede oss over hos Standox.

Nå, takket være bruken av innovativ teknologi, kan brukere av vårt velkjente Standox Xtreme-system dra nytte av rask prosessering, enkel påføring og hurtig tørking ved etterlakkering av plastdeler.

Når det brukes med Standox U7600 VOC Xtreme Filler/Standox U7650 VOC Xtreme vått i vått fyller, gir det nye U7660 Standox VOC Xtreme Plastic Additive den vedheft og fleksibilitet som kreves ved maling av plastdeler uten å gå på kompromiss med kvaliteten og ytelsen.

I tillegg gir dette også brukere muligheten for en rent hvitt vått i vått fyller for plastlakkering som er veldig nyttig når man vurderer mengden hvite biler på veien i dag.

3 sjikts Helside lakkering, Hvit Pearl

Vi har tidligere forklart og demonstrert hvordan vi reparerer 3-trinns/sjikts pearl/perleeffekter.
Men hva om størrelsen på reparasjonen øker til en reparasjon med flere paneler? f.eks. en hele siden av en bil !

Her gir vi deg tips og veiledning for å oppnå utmerkede resultater første gang når du utfører store reparasjoner av 3-trinns hvite perlefarger, effektfarger spesielt når forholdene kanskje heller ikke er helt ideelle.

Standoblue Tinted Klarlakk

Når feks en Ford ruller av produksjonslinjen i Blue Candy får fargen ganske mye oppmerksomhet.

Hvis en slik farge eller lignende skal repareres så må en lakkeringsprosess startes og innfarget klarlakk brukes.

Vi skal her vise en slik oppbygging.

Standoblue lakksystem

Standoblue,  kanskje det mest profesjonelle lakksystemet som finnes. 

Effektivt og raskt system som du kan stole på virker hver gang !

Lett og bruke samtidig som det er økonomisk i bruk !

Godkjent hos alle bilprodusenter og merker !

Primer !

Trodde du at det var nøvendig med mange primere ?

En for alle eller ONE FOR ALL primer. Multifunksjonell 2K, enkel å bruke – meget produktiv.

Når du har mange nye deler å lakkere må du ha et effektivt lakksystem som lar deg opprettholde hurtighet, utmerket kvalitet og takle de forskjellige underlagene som er mest vanlig for de fleste biler. 

I denne videoen demonstrerer vi hvordan du kan oppnå jevnlige gode resultater fra og med den multifunksjonelle VOC Nonstop Primer Surfacer U7580 som grunnlaget for en topp finish.

Problem med Pinholes ?

Har du noen gang blitt frustrert av lakkoverflater som har pinholes eller små overflatefeil i klarlakken på en ferdig jobb? Hva har forårsaket dem, og enda viktigere, hvordan kan jeg forhindre at det skjer igjen? 

I denne videoen ser vi på de små trinnene du kan ta for å forhindre slike feil og undersøk en ny innovativ produktløsning som vil hjelpe deg med å produsere feilfrie resultater. Enjoy !

Innfarget klarlakk !

Svært kromatiske røde og spesielt blå farger blir mer og mer populære i bilindustrien.

Disse veldig intense og livlige effektfargene setter en ny trend i europeiske bilpakker.

Standox utviklet en dedikert reparasjonsprosess for å matche fargeposisjonen og den sterke dype effekten av disse meget strålende fargenyanser ved hjelp av en farget klar beleggløsning.

Fordelen med Standoblue

I denne videoen viser vi de viktigste aspektene ved å bruke Standoblue på hele siden av en bil. 

Fokuset på flere viktige punkter som hvordan 1,5 strøkprosessen skal se ut, viktigheten av sprøytepistolavstanden, hvordan du kontrollerer overlappingen og hvordan underlakken skal se ut mens den fremdeles er våt. 

Følg disse enkle trinnene, og du vil forbedre resultatene dine.

Xtreme klarlakk

Den nye VOC XtremePlus Clear K9600 markerer et helt nytt kvalitetsnivå pluss mye mer.

Den gir utmerkede prosesseringsegenskaper, som fleksibel påføring i 1,5 eller 2 strøk, god fyllingskraft og utmerket vertikal stabilitet perfekte resultater.
Du får du økt effektivitet takket være utrolig rask tørking og lavt energiforbruk ved 40 ° C eller 20 ° C, noe som kan redusere driftskostnadene betydelig.
Du trenger med andre ord ikke høyere temperatur en 40 °C eller 20 °C. Spar penger ! Spar energi !

Klarlakk, rett første gang !

Standocryl VOC Klarlakk – One Visit Application – right first time !  Enkelt, effektivt, trygt og økonomisk !

Utflekking og polering av klarlakk

Den nye teknologien vi bruker for å fremme enkel, praktisk, pålitelig påføring, rask prosessering og fleksible tørkemuligheter i vår Standocryl VOC Performance Pro Clearcoat K9590 krever en litt annen prosess for utfading og reparasjoner.

Denne videoen inneholder trinnvise instruksjoner for å få førsteklasses resultater ved hjelp av Standox Performance Blend 5730 og ser på rask og enkel fjerning og polering av feil for å sikre at produktiviteten opprettholdes.

Mazda 46G, Reparasjonsprosessen

Mazda 46G Machine Grey er en stadig mer populær og utfordrende OEM-farge som mange verksteder reparerer og noen sliter også med denne fargen.
I denne videoen forklarer vi de viktigste tipsene og trinnene som vil hjelpe deg med å muliggjøre pålitelige resultater av god kvalitet.
We love Standox !

Reparasjon av lakkdefekter

Fra tid til annen dukker uventede sluttresultater opp når Standoblue Basecoat allerede er tørr.

En blandingsfeil eller støv / smussforurensning er de vanligste problemene malere står overfor.
Følg tipsene våre for en rask løsning.

Colorblend gir gode resultater

Hver reparasjon er annerledes en den andre osv.
Vi har gjort en liten reparasjon på denne champagnefargede Jaguaren og som blir enklere ved å bruke Standoblue Color Blend.
Bruken av denne miksen vil hjelpe deg å oppnå jevne og gode resultater.

Utflekking uten Color Blend

Vi vet at mange lakkerere ikke bruker Color Blend når de påfører Standoblue.

I denne korte videoen ønsker vi å vise deg hvilke farger du kan gjøre uten og hvilke med Color Blend og gi deg tips om hvordan du oppnår de beste resultatene.

Få de beste tipsene om utflekking. Standoblue er den mest effektiv og profesjonell lakken i bruk. Lær mer om den generelle applikasjonen, utflekkingsmetoden for beste praksis og ta med deg noen av ekspertens avanserte tips og triks for å oppnå et utmerket reslultat.

Den nye fargeleseren. Fargekamera

Det er en enklere og mer pålitelig måte å finne riktig fargeformel enn å bruke fargekort.
Vår fargespesialister vil ta dere gjennom den enkle og effektive digitale fargemålingsprosessen ved hjelp av Genius iQ-spektrofotometer og Standowin iQ-programvare.

Den store utfordringen alle lakkerere har er å gi opp sine etablerte tradisjonelle arbeidsmetoder.
Å sette tillit til en digital fargeløsning er en stor utfordring, men hvis du gir den en sjanse, vil du finne at det er mer å hente enn å frykte ved å bruke disse moderne verktøyene.

Sammen med Standoblue Basecoat har du ikke bare den raskeste måten å påføre, men også den mest effektive fargeanvendelsesprosessen.

3 sjikts lakkering

3-trinns(3sjikts) perlefarger blir stadig mer vanlige, og de krever en viss oppmerksomhet i lakkeringsprosessen hvis du vil ha dette rett første gang.

Følg våre tips om klargjøring av fargekort, riktig understrøkfarge, påføringsprosess og innblandingsteknikk for å hjelpe deg med å oppnå jevnlig gode reparasjoner med Standoblue Basecoat.

Reparasjon av lakkdefekter

Det er enkelt å lakkere et panser med Standoblue hvis du følger de tekniske databladene våre. Men hvis du trenger å fikse problemer med skyer, skjolder, spots og flekker med vanskelige farger, må du vite den beste måten.
Sjekk ut denne videoen !

Vårt raskeste lakksystem

Å se er å tro! og i denne videoen demonstrerer vi en typisk reparasjon fra start til slutt, og viser hvordan det nye Xtreme-systemet gir det ultimate innen reparasjonseffektivitet og produktivitet mens det bruker minst mulig energi.

Og med at kvalitet og utseende ikke kompromitteres – takket være den nyeste Axalta-teknologien. Dette systemet gir en ny dimensjon til dagens verksted. Hvis du virkelig er interessert i å se dette systemet / produktserien på en praktisk måte, så ta 10 minutter og en kopp kaffe og se på hva vi kan tilby deg!

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Les også
Legg til ny handleliste