Tips og treningsvideoer fra Standox

Standox treningsvideoer.

Har du noen gang blitt frustrert av lakkoverflater som har pinholes eller små overflatefeil i klarlakken på en ferdig jobb? Hva har forårsaket dem, og enda viktigere, hvordan kan jeg forhindre at det skjer igjen? I denne videoen ser vi på de små trinnene du kan ta for å forhindre slike feil og undersøk en ny innovativ produktløsning som vil hjelpe deg med å produsere feilfrie resultater. Enjoy !

Svært kromatiske røde og spesielt blå farger blir mer og mer populære i bilindustrien.
Disse veldig intense og livlige effektfargene setter en ny trend i europeiske bilpakker.
Standox utviklet en dedikert reparasjonsprosess for å matche fargeposisjonen og den sterke dype effekten av disse meget strålende fargenyanser ved hjelp av en farget klar beleggløsning.

I denne videoen viser vi de viktigste aspektene ved å bruke Standoblue på hele siden av en bil. Fokuset på flere viktige punkter som hvordan 1,5 strøkprosessen skal se ut, viktigheten av sprøytepistolavstanden, hvordan du kontrollerer overlappingen og hvordan underlakken skal se ut mens den fremdeles er våt. Følg disse enkle trinnene, og du vil forbedre resultatene dine.

Den nye VOC XtremePlus Clear K9600 markerer et helt nytt kvalitetsnivå pluss mye mer.

  1. Den gir utmerkede prosesseringsegenskaper, som fleksibel påføring i 1,5 eller 2 strøk, god fyllingskraft og utmerket vertikal stabilitet perfekte resultater.
  2. Du får du økt effektivitet takket være utrolig rask tørking og lavt energiforbruk ved 40 ° C eller 20 ° C, noe som kan redusere driftskostnadene betydelig.
  3. Du trenger med andre ord ikke høyere temperatur en 40 °C eller 20 °C. Spar penger ! Spar energi !

Standocryl VOC Clears – One Visit Application – right first time !

Den nye teknologien vi bruker for å fremme enkel, praktisk, pålitelig påføring, rask prosessering og fleksible tørkemuligheter i vår Standocryl VOC Performance Pro Clearcoat K9590 krever en litt annen prosess for utfading og reparasjoner.
Denne videoen inneholder trinnvise instruksjoner for å få førsteklasses resultater ved hjelp av Standox Performance Blend 5730 og ser på rask og enkel fjerning og polering av feil for å sikre at produktiviteten opprettholdes.

Mazda 46G Machine Grey er en stadig mer populær og utfordrende OEM-farge som mange verksteder reparerer og noen sliter også med denne fargen.
I denne videoen forklarer vi de viktigste tipsene og trinnene som vil hjelpe deg med å muliggjøre pålitelige resultater av god kvalitet.
We love Standox !

Når du har flere nye reservedeler å lakkere, da må du ha et effektivt lakksystem som lar deg opprettholde utmerket kvalitet, hurtighet og takle de forskjellige underlagene som er vanlige for de fleste biler.

I denne videoen demonstrerer vi hvordan du alltid kan oppnå de gode resultatene med den multifunksjonelle VOC Nonstop Primer Surfacer U7580 som et grunnlag for en topp finish.

Fra tid til annen dukker uventede sluttresultater opp når Standoblue Basecoat allerede er tørr.
En blandingsfeil eller støv / smussforurensning er de vanligste problemene malere står overfor.
Følg tipsene våre for en rask løsning.

Hver reparasjon er annerledes en den andre osv.
Vi har gjort en liten reparasjon på denne champagnefargede Jaguaren og som blir enklere ved å bruke Standoblue Color Blend.
Bruken av denne miksen vil hjelpe deg å oppnå jevne og gode resultater.

Vi vet at mange lakkerere ikke bruker Color Blend når de påfører Standoblue.

I denne korte videoen ønsker vi å vise deg hvilke farger du kan gjøre uten og hvilke med Color Blend og gi deg tips om hvordan du oppnår de beste resultatene.

Få de beste tipsene om utflekking. Standoblue er den mest effektiv og profesjonell lakken i bruk. Lær mer om den generelle applikasjonen, utflekkingsmetoden for beste praksis og ta med deg noen av ekspertens avanserte tips og triks for å oppnå et utmerket reslultat.

Det er en enklere og mer pålitelig måte å finne riktig fargeformel enn å bruke fargekort.
Vår fargespesialister vil ta dere gjennom den enkle og effektive digitale fargemålingsprosessen ved hjelp av Genius iQ-spektrofotometer og Standowin iQ-programvare.

Den store utfordringen alle lakkerere har er å gi opp sine etablerte tradisjonelle arbeidsmetoder.
Å sette tillit til en digital fargeløsning er en stor utfordring, men hvis du gir den en sjanse, vil du finne at det er mer å hente enn å frykte ved å bruke disse moderne verktøyene.

Sammen med Standoblue Basecoat har du ikke bare den raskeste måten å påføre, men også den mest effektive fargeanvendelsesprosessen.

3-trinns(3sjikts) perlefarger blir stadig mer vanlige, og de krever en viss oppmerksomhet i lakkeringsprosessen hvis du vil ha dette rett første gang.

Følg våre tips om klargjøring av fargekort, riktig understrøkfarge, påføringsprosess og innblandingsteknikk for å hjelpe deg med å oppnå jevnlig gode reparasjoner med Standoblue Basecoat.

Det er enkelt å lakkere et panser med Standoblue hvis du følger de tekniske databladene våre. Men hvis du trenger å fikse problemer med skyer, skjolder, spots og flekker med vanskelige farger, må du vite den beste måten.
Sjekk ut denne videoen !

Å se er å tro! og i denne videoen demonstrerer vi en typisk reparasjon fra start til slutt, og hvordan det nye Xtreme-systemet gir det ultimate innen reparasjonseffektivitet og produktivitet mens det bruker minst mulig energi. Og med at kvalitet og utseende ikke kompromitteres – takket være den nyeste Axalta-teknologien. Dette systemet gir en ny dimensjon til dagens verksted. Hvis du virkelig er interessert i å se dette systemet / produktserien på en praktisk måte, så ta 10 minutter og en kopp kaffe og se på hva vi kan tilby deg!

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Les også
Legg til ny handleliste