NYHET: Den nye 3M Preformance Pistolen gir deg enda flere muligheter !

Den nye pistolen leverer topp moderne sprøyteytelse/sprøytebilde og gir godt med lakk. Hemmeligheten ligger i den avanserte utskiftbare dyseteknologien.

Testet, og godkjent av billakkerer og sprøytelakkerere generelt. Bruk mindre tid på å bekymre deg for sprøytepistolen og mer tid på det du gjør best … sprøyting/lakkering! Vi heier på deg !

Kan fås med seks forskjellige størrelser fra 1,2, 1,3, 1,4, 1,6, 1,8 til 2,0mm der hver dyse er optimalisert for jevn forstøvning og overlegen påføring på objektet.

Brukes til hele spekteret fra små lakkeringer til store lakkeringer. Fra primere, fyllere, topplakker, effektlakker, metallic og klarlakker.
Om det er løsemiddel- eller vannbasert lakk betyr ingenting, pistolen leverer den samme førsteklasses ytelse som du forventer.

Laget spesielt for å gi et bra sprøytebilde og for å være mest mulig tidsbesparende i bruk.

Brukes av billakkerer !

Den nye 3M Performance Sprøytepistolen gir deg mange muligheter.

Samme pistolen forvandles lett til en industripistol til trykkmatet anlegg bare ved å skifte dysetypen !

Det er enkelt og det virker !

Siden lakken aldri passerer gjennom selve sprøytepistolens kropp, kun gjennom engangskoppen og korttidsdysen, vil rengjøring- og omstillingsprosessen forenkles betraktelig.
Du vil ikke oppleve at lakken ligger igjen i pistolen, heller ikke at lakk og rengjøringstynner bryter ned sprøytepistolen.

Rengjøres på få sekunder.
Med hurtig utskiftbare dyser er rengjøringen over på et blunk. Bare vri låsekragen, fjern dysen og tørk nålen ren. Bytt med en ny dyse, så er du klar til å lakkere din neste jobb.

Pistolen er LETT, letteste sprøytepistolen i verden. Veier 50% mindre enn en vanlig sprøytepistol.

Den nye pistolen leverer topp moderne sprøyteytelse/sprøytebilde og gir godt med lakk. Hemmeligheten ligger i den avanserte utskiftbare dyseteknologien.

Sjekk denne videoen som viser hvordan den brukes og hvor enkelt det er !

Den nye 3M Performance sprøytepistolen !

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Les også
Legg til ny handleliste