Power Coat 3 in 1

For det generelle vedlikeholdet men også for helmaling og lakkering av objekter og andre overflater.

En meget holdbar malingstype som fås i flere emballasjestørrelser. Også i spray !

Grunner, mellom- og toppstrøk i ett !

Kan brukes på overflater som stål, rustfritt stål, galvanisert stål, aluminium, kobber, bronse, glassfiber, hard plast og betong.

Maling for vedlikehold og nye konstruksjoner. Til bruk på alle typer metallkonstruksjoner i industri og marine miljøer.

Meget god korrosjonsbeskyttelse, enestående vedheftsegenskaper. Godkjent iht. NORSOK M-501, System 1. TÜV-godkjent. Godkjent for bruk på barneleker. Kan produseres i alle RAL- og NCS-farger (minste kvantum 25 liter).

Du finner produktene i nettbutikken vår !

Brukt av Kystverket i over 20 år

PowerCoat har allerede mange trofaste brukere. Da Kystverket gjennomførte en produkttest for rundt 20 år siden, var det Power Coat «3 in 1» som vant frem. Den dag i dag bruker de fortsatt produktet på stålinstallasjoner og fyrlykter langs hele norskekysten.

Med Power Coat «3 in 1» behøver vi kun ett produkt som vi maler i to solide strøk, som sparer oss for mye tid og penger.

Et annet viktig poeng er tiden vi sparer på forarbeidet.

– Det er et produkt som krever moderat med forarbeid. I dag blir fyrlyktene i all hovedsak kun vasket med ganske kraftig høytrykk, som spyler overflaten ren for alt som er løst av rust og gammel maling.

– Sist, men ikke minst, var det viktig med en langvarig beskyttelse under ekstreme forhold langs kysten. Vi var ute etter et produkt som viste god holdbarhet i forhold til avskalling og god rustbeskyttende evne.

Power Coat er godkjent i henhold til både NORSOK M-501 System 1. (offshore) og TÜV, og i tillegg tilfredsstiller de nye VOC-kravene.

Typiske bruksområder i industrien er tankanlegg, fasader, begerverk og stålkonstruksjoner både ute og innendørs.

– I tillegg har PowerCoat svært lavt løsemiddelinnhold, og er godkjent for bruk på lekeapparater og i næringsmiddelindustrien.

Men Power Coat «3 in 1» brukes også mye av borettslag, entreprenører, bønder og har i tillegg svært mange bruksområder for privatpersoner.

– Produktet passer veldig bra til rekkverk, porter, utvendige balkonger, takrenner, pipehatter, takplater og ellers metall som ruster, samt utemøbler. Det kan også brukes til konstruksjoner som bæreverk på en enkel og hurtig måte.

Malingen tåler både svært høye og lave temperaturer, og tester viser ingen negativ virkning på malingen ved temperatursjokk fra +250˚C ned til +5˚C og fra +70˚C ned til -20˚C.

– Power Coat «3 in 1» blir også brukt mye til understellsbehandling av lastebiler og biler. I tillegg passer produktet ypperlig til bruk på tilhengere, landbruksmaskiner- og utstyr.

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Les også
Legg til ny handleliste